جزئیاتی از اصلاحات لایحه بودجه ۱۴۰۳

رییس سازمان برنامه و بودجه عنوان کرد که در اصلاحات لایحه بودجه سال آینده، هزینه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و جداولی در رابطه با بخشی از مصارف بودجه دیده شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد دیشب داود منظور، رییس سازمان برنامه و بودجه در گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به رد لایحه بودجه سال آینده در مجلس، مهم‌ترین دغدغه نمایندگان را مربوط به متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان عنوان کرد و گفت: ما تاکید کردیم که هزینه‌ها و انواع پرداخت‌ها از جمله به بازنشستگان، هزینه‌های مالی، هزینه‌های جاری و... مربوط به بخش دوم لایحه است. در اصل طبق مصوبه مجلس امسال بودجه در دو بخش ارائه می‌شود.

منظور با بیان اینکه ایراد نمایندگان بیشتر به مخارج و هزینه‌ها بود، تاکید کرد: در همان جلسه اعلام کردیم آمادگی داریم برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان منابع لازم را تامین کنیم. اصرار نمایندگان این بود که این موضوع حتما در لایحه به طور صریح ذکر شود و بنابراین این موضوع در لایحه دیده شد.

رییس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به چند مورد تغییرات مختصر دیگر در لایحه اصلاح شده، تصریح کرد: یکی از انتظارات نمایندگان این بود هرچند که مصارف را در این قسمت ندیدیم، فروض مربوط به مصارف بودجه که مبنای تنظیم بخش دوم است، دیده شود. در این رابطه جداولی شامل موضوعاتی از جمله متوسط رشد حقوق کارکنان و بازنشستگان، سایر هزینه‌های جاری، حق اولاد، حق عائله‌مندی، هزینه‌های مالی اوراق منتشر شده در سال‌های قبل، ردیف‌های درآمد هزینه‌ای، اعتبارات تملک دارایی در استان‌ها و غیره به لایحه اضافه شده است.

او در ادامه به دیگر انتظارات نمایندگان مجلس از جمله، سیاست ارزی دولت و ناترازی انرژی در بودجه اشاره کرد و عنوان کرد: طی مذاکرات با رییس مجلس و رییس کمیسیون تلفیق تاکید کردیم که این موضوعات فرابودجه‌ای است و باید در زمان دیگری خارج از بودجه به آن‌ها بپردازیم.

منظور در ادامه افزود: سعی کردیم در لایحه اولیه بودجه‌ و لایحه‌ای که در روز گذشته نهایی شد، سیاست‌های کلی برنامه هفتم را لحاظ کنیم. البته با توجه به اینکه برنامه هنوز نهایی نشده، سعی کردیم موارد مورد اتفاق را لحاظ کنیم. برنامه هفتم ناظر به برخی تکالیف از جمله رشد و حمایت از اشتغال و تولید، اصلاح ساختار بودجه، تامین مالی، موضوعات مربوط به برق و انرژی، موضوعات مدیریت آب و کشاورزی، نفت و گاز، صنعت و معدن، موضوع آموزش و فرهنگ و نظام اداری است که این موارد در لایحه دیده شده است. همچنین در لایحه بودجه احکام بودجه‌ای مورد نیاز برای تحقق سیاست‌های کلی برنامه هفتم در سال اول برنامه وجود دارد.

او در آخر تاکید کرد که در تنظیم بخش اول لایحه تلاش کردیم بهبود در تراز عملیاتی ایجاد شود، سهم درآمدهای پایدار دولت افزایش یابد، از کسری بودجه پنهان اجتناب شود و برآوردها از منابع بسیار با دقت انجام شود.

۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰
کد خبر: 50265

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha