شیوع ویروس تب کریمه کنگو ؛ از مصرف گوشت نیم‌پخته و جگر خام بپرهیزید

سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به آنکه ویروس تب کریمه کنگو با حرارت از بین می‌رود، از این رو به افراد توصیه می‌شود که جگر و گوشت را بصورت کاملا پخته مصرف کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: بنابر آخرین اعلام وزارت بهداشت ۱۰ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه ۳ نفر از آنها جان خود را از دست داده است.

به گفته امین اسدی، با توجه به اقدامات سازمان دامپزشکی و رعایت توصیه‌های بهداشتی از سوی مردم و دامداران، شیوع تب کریمه کنگو نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد کاهش یافته است.

اسدی ادامه داد: با توجه به آنکه امکان عرضه دام قاچاق یا بیمار در اماکن غیرمجاز وجود دارد، از این رو به افراد توصیه می‌شود که دام خود را از مراکز مجاز خریداری کنند چراکه دامپزشکی بر کشتار این دام‌ها نظارت دارد.

سخنگوی سازمان دامپزشکی با تاکید بر اجتناب افراد از مصرف جگر خام و گوشت آبدار و نیم پز افزود: با توجه به آنکه ویروس تب کریمه کنگو با حرارت از بین می‌رود، از این رو به افراد توصیه می‌شود که جگر و گوشت را بصورت کاملا پخته مصرف کنند.

او با اشاره به رعایت توصیه‌های بهداشتی در آستانه عید قربان گفت: طبق روال سنوات قبل، نظارت‌های بهداشتی و شرعی در روز عید قربان تشدید می‌شود، براین اساس از ابتدای عید سعید قربان تا ساعت ۱۴ در کشتارگاه رسمی و سیار به منظور جلوگیری از انتقال بیماری، نظارت شرعی داریم و همواره به افراد توصیه می‌شود که از این مراکز خرید را انجام دهند.

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸
کد خبر: 56068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha