یک تتو یا تلفن ناشناس ؛ کارَت تمام است! + فیلم

حامیان رئیس جمهور السالوادور می‌گویند او موازنه ترس از اخاذی در محله‌های شهرها را تغیییر داده است. پیش از این اگر یک خلافکار پول زور از کسی می‌خواست آن شهروند باید پول را می‌داد و یا با یک گلوله کارش تمام می‌شد. حالا این گانگسترها هستند که می‌ترسند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، السالوادور کشوری که زمانی بالاترین آمار قتل و جنایت را داشت، حالا بالاترین تعداد زندانی را دارد. گانگسترهایی که فقط زبان جنگ را می‌شناسند.

این تصاویر بهت آور از زندان بزرگ سان سالوادور پایتخت السالوادور منتشر شده است. وزیر امنیت دولت رئیس جمهور نجیب بوکیله اعلام کرده که در چارچوب قانون وضعیت اضطراری بیش از ۷۱,۷۰۰ تن خلافکاران این کشور در حال حاضر در زندان بسر می‌برند. معادل هفت درصد از جمعیت مردان ۱۴ تا ۲۹ ساله السالوادور، کشوری که به زحمت هفت میلیون نفر جمعیت دارد.

برای بازداشت شواهد زیادی نیاز نیست، یک خالکوبی مشکوک یا یک تلفن ناشناس کافی است تا افرادی را که مظنون ارتباط به باندهای خلافکار هستند شناسایی و برای مدتی نامعلوم به یک زندان شلوغ انداخت.

خلافکارانی مثل باند MS۱۳ و یا گنگ‌های خیابان ۱۸ پایتخت که تشکیلات مخصوص دارند، نام، برند، لوگو و علامت‌های ویژه. سلطه آن‌ها از خانه‌های مردم و خیابان‌ها و بیمارستان‌ها تا مغازه‌ها و مدرسه هاست. باندهایی که درآمدشان از محل فروش مواد مخدر، اسلحه، انسان تا فحشا و زورگیری است.

تا سال ۲۰۱۹ که نجیب بوکیله ۳۸ ساله در انتخابات ریاست جمهوری با شعار مبارزه با فساد پیروز شد. کمی بعد از آن به درخواست او پارلمان السالوادور قانون وضعیت اضطراری جهت مبارزه با باندهای تبهکار را تصویب کرد.

آمارها نشان می‌دهد طی همین مدت تعداد قتل در این کشور آمریکای مرکزی از ۵۱ مورد در ۱۰۰ هزار نفر در سال قبل از روی کار آمدن نجیب بوکیله به ۱۸ مورد در سال ۲۰۲۱ و ۸ مورد در سال گذشته کاهش پیدا کرده است.

حامیان رئیس جمهور السالوادور می‌گویند او موازنه ترس از اخاذی در محله‌های شهرها را تغیییر داده است. پیش از این اگر یک خلافکار پول زور از کسی می‌خواست آن شهروند باید پول را می‌داد و یا با یک گلوله کارش تمام می‌شد. حالا این گانگسترها هستند که می‌ترسند. گروهی که وحشت، فقر و نکبت اعتیاد را تا مغز استخوان این کشور فقیر آمریکای مرکزی رسوخ داده بودند و باعث مهاجرت‌های گروهی مردم و در نتیجه تخلیه کشور شده بودند

در این بین برخی از گروه‌های حقوق بشری می‌گویند که برنامه ضد فساد رئیس جمهور السالوادور علیه متهمان غیر انسانی است. بوکیله در پاسخ گفته بله آن‌ها حقوق بشر خواهند داشت، اما حقوق بشر شهروندان درستکار مهمتر است.

دیکتاتور یا اصلاح گر، تحلیلگران درمورد اینکه چقدر باید به رئیس جمهور بوکیله اعتبار دهند اختلاف نظر دارند کسی که در السالوادور هستند گروه‌هایی که معتقدند او باید مدعی سطح بالایی از اعتبار باشد.

۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶
کد خبر: 45466
منبع: فرارو

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۱۲:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۸
      1 0
      در ایران هر تبهکاری چندین بار رفته زندان و اومده بیرون و اوستای کار شده..... مورد داریم 20 بار آزاد شده!!! این یعنی چی؟؟؟!!! معنیش چیه؟