اشتباه بعضی خانم‌های ایرانی در پخت ماکارونی

برای پخت ماکارونی بهتر است از قابلمه‌های بزرگ استفاده کنید تا فضای کافی برای جابجایی ماکارونی وجود داشته باشد و در آب جوش به طور یکنواخت بپزد. اگر به نظر می‌رسد ماکارونی در آب جوش چسبیده است، در واقع قابلمه کوچک و آب کمی دارد، همچنین به یاد داشته باشید که آب باید شور باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، ماکارونی از غذاهای پرطرفداری است که طرز تهیه آن خیلی راحت می‌باشد، اما برخی از خانم‌ها اشتباهاتی را هنگام پخت ماکارونی انجام می‌دهند که در طعم آن موثر است.

ماکارونی غذای محبوب و مورد علاقه بسیاری از افراد به خصوص بچه‌ها است که در انواع شکل‌ها و سایزهای متفاوتی وجود دارد و در کمترین زمان ممکن و خیلی راحت می‌توان آن را تهیه کرد.

درباره پخت ماکارونی باورهای نادرستی در بین خانم‌های ایرانی وجود دارد، در ادامه این بخش اشتباه خانم‌ها در پخت ماکارونی و باورهای نادرست درباره آن را آورده‌ایم. این اشتباهات شاید به ظاهر کوچک باشند، اما باید بدانید که تاثیر قابل توجهی در طعم غذای شما خواهند داشت.

استفاده از قابلمه کوچک

برای پخت ماکارونی بهتر است از قابلمه‌های بزرگ استفاده کنید تا فضای کافی برای جابجایی ماکارونی وجود داشته باشد و در آب جوش به طور یکنواخت بپزد. اگر به نظر می‌رسد ماکارونی در آب جوش چسبیده است، در واقع قابلمه کوچک و آب کمی دارد، همچنین به یاد داشته باشید که آب باید شور باشد.

اضافه کردن روغن

یکی دیگر از اشتباهات پخت ماکارونی اضافه کردن روغن به ماکارونی در حال جوش است، زیرا از چسبیدن سس به ماکارونی جلوگیری می‌کند. اگر به آب جوش روغن نزنید ماکارونی‌ها به هم نمی‌چسبند، البته اگر آب به اندازه کافی داشته و پس از افزودن ماکارونی آن‌ها را یک یا دو بار خوب هم زده باشید.

ریختن سس روی ماکارونی و سرو بلافاصله آن

حتما تابحال دیده‌اید که برخی افراد سس را روی ماکارونی می‌ریزند این کار کاملا اشتباه است. اگر شما هم سس را روی ماکارونی دم نکشیده می‌ریزید و همان طور سرو می‌کنید از این کار دست بردارید و فرآیند دم کشی را انجام دهید، زیرا چند دقیقه آخر بسیار مهم است و اینطور ماکارونی طعم بیشتری جذب می‌کند. کمی از آب پخت ماکارونی را به سس اضافه کنید و آن را دم بگذارید تا به غلیظ شدن سس و طعم دهی بهتر ماکارونی کمک کند.

استفاده بیش از حد سس

نباید ماکارونی که با دقت زیادی آن را پخته‌اید، در سس غوطه ور کنید، مهم نیست که آن سس چقدر خوشمزه است میزان مناسب استفاده از مواد اهمیت زیادی دارد.

استفاده از مقدار کمی آب جوش

اگر برای پخت ماکارانی از آب جوش کمی استفاده کنید، ممکن است ماکارونی‌ها به هم بچسبند. آب زیاد کمک می‌کند ماکارونی‌ها به هم نچسبند و فضای بیشتری برای حرکت داشته باشند. آب نشاسته آزادشده از ماکارونی‌ها را رقیق می‌کند و سبب می‌شود ماکارونی‌ها به هم نچسبند.

طولانی شدن فاصله آبکشی و دم

پس از آبکشی ماکارونی را خیلی در آبکش نگه ندارید، زیرا اگر به مدت طولانی در بخار داغ بماند، بهم می‌چسبد، بنابراین آن را سریع به قابلمه منتقل وبا سس ترکیب کنید و همیشه نیمی از آب فنجان را نگه دارید و قبل از ریختن ماکارونی داخل قابلمه به آن اضافه کنید.

شستن ماکارونی با آب سرد

تا زمانی که نخواهید سالاد ماکارونی درست کنید، شستشوی ماکارونی داغ در آب سرد هیچ لطفی برای شما نخواهد داشت فقط تمام نشاسته‌های آن را می‌شویید و سس چاشنی، به درستی روی ماکارونی شما قرار نخواهد گرفت.

اضافه نکردن نمک حین جوش

در حقیقت اضافه کردن نمک عطر و طعم ماکارونی را بهبود می‌بخشد و این افسانه قدیمی است که اضافه کردن نمک آب را سریعتر به جوش می‌آورد پس تصور نکنید نمک را فقط بخاطر جوش بهتر آب به ماکارونی اضافه می‌کنند بلکه هدف اصلی بهتر شدن طعم ماکارونی است.

هم نزدن ماکارونی

به محض افزودن ماکارونی به آب، آن را با انبر بلند یا با قاشق چوبی هم بزنید. این کار را اغلب در حین پخت ماکارونی انجام دهید تا مانع از چسبیدن رشته‌ها شود.

جوشیدن کامل آب

اگر بدانید که مجبور نیستید در انتظار جوش آمدن آب قابلمه بایستید ممکن است خوشحال شوید. ماکارونی را می‌توان در آبی که کاملا نجوشیده است و تا حد قابل قبولی گرم شده ریخت تا شروع به جوشیدن کند، زیرا این امر کمک می‌کند تا ماکارونی در کل به طور یکنواخت بپزد و طعم بهتری داشته باشد.

کم یا زیاد پختن بیش از حد ماکارونی

به گزارش وب گاه نمناک، جوشاندن بیش از حد ماکارونی موجب خمیری شدن آن می‌شود و شکل خود را از دست می‌دهد. مهم نیست که روی بسته بندی آن چه مدت زمان برای پخت درج شده است، بهترین راه برای دانستن زمان آماده شدن ماکارونی، آزمایش آن حداقل یک یا دو دقیقه زودتر از آنچه که دستورالعمل‌ها بیان می‌کند، است.

۳ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۳
کد خبر: 40636
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha