به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از خبرنگار گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، موسسه شبکه جهانی مقابله با بحران غذایی در گزارش خود اعلام کرد که در سال ۲۰۲۰ تعداد کسانی که با ناامنی شدید غذایی مواجه هستند، به بالاترین میزان در ۵ سال گذشته رسیده است.
این موسسه که توسطاتحادیه اروپاو سازمان ملل تاسیس شده، اعلام کرده است که از سال ۲۰۱۷ به بعد شرایط بدتر شده است.
موسسه شبکه جهانی مقابله با بحران غذایی در گزارش خود افزوده که فقط در سال ۲۰۲۰ به تعداد افرادی که با بحران جدی در تامین غذای مورد نیاز خود مواجه هستند، ۲۰ میلیون نفر اضافه شده و هم اکنون تعداد آنها در سراسر جهان حداقل به ۱۵۵ میلیون نفر رسیده است.
این موسسه میگوید: در کشورهایی نظیر بورکینافاسو، سودان جنوبی ویمن باید اقدامات جدی از سوی نهادهای بینالمللی و کشورهای مطرح انجام شود تا از گسترش مرگها و نابود شدن زندگی مردم ناشی از نبود مواد غذایی به اندازه کافی جلوگیری کرد.
این موسسه میگوید: حداقل در سال ۲۰۲۰، ۲۸ میلیون نفر در ۳۸ کشور و قلمرو جهان وجود داشتهاند که فقط یک قدم تا قرار گرفتن در شرایط قحطی فاصله داشتهاند. طی ۵ سال گذشته ۳۹ کشور در تامین مواد غذایی مورد نیاز خود با بحران مواجه بودهاند و تعداد افرادی که در جهان مواد غذایی کافی نداشتهاند از ۹۴ میلیون نفر در سال ۲۰۱۶ به ۱۴۷ میلیون نفر در سال ۲۰۲۰ رسیده است.
آفریقا همچنان بدترین شرایط را در این زمینه دارد و حدود ۶۳ درصد کسانی که با کمبود مواد غذایی مواجه هستند، در این قاره زندگی میکنند. افغانستان، هائیتی، سودان جنوبی، یمن،سوریه و زیمبابوه حداقل ۴۰ درصد کل جمعیتی که در جهان با بحران کمبود مواد غذایی مواجه هستند را در خود جای دادهاند.
نظر شما