رویارویی سنگال - قطر؛ جام جهانی ۲۰۲۲ گروه A جمعه ۴ آذر ساعت ۱۶:۳۰ + فیلم خلاصه بازی

دو تیم سنگال و قطر روز جمعه ۴ آذر ساعت ۱۶:۳۰ در چارچوب جام جهانی ۲۰۲۲ دیدار کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، بازی تیم‌های ملی فوتبال سنگال و هلند در جام جهانی ۲۰۲۲ ، ساعت ۱۶:۳۰ روز دوشنبه ۴ آذر در ورزشگاه الثمامه برگزار شد.

قطر ۱ - سنگال ۳، خداحافظی زودتر از همه + فیلم خلاصه بازی

برنامه کامل و نتایج جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر؛ از مرحله گروهی تا فینال + جدول

برنامه بازی های گروه A:

یکشنبه ۲۹ آبان: قطر - اکوادور، ساعت ۱۹:۳۰، ورزشگاه البیت
دوشنبه ۳۰ آبان: سنگال - هلند، ساعت ۱۹:۳۰، ورزشگاه الثمامه
۴ آذر: قطر - سنگال، ساعت ۱۶:۳۰، ورزشگاه الثمامه
۴ آذر: هلند - اکوادور، ساعت ۱۹:۳۰، ورزشگاه خلیفه
۸ آذر: هلند - قطر، ساعت ۱۸:۳۰، ورزشگاه البیت
۸ آذر: اکوادور - سنگال، ساعت ۱۸:۳۰، ورزشگاه بین‌المللی خلیفه

معرفی تیم ملی قطر؛ شگفتی در اولین حضور؟

تیم ملی فوتبال قطر که به واسطه میزبانی از جام جهانی ۲۰۲۲ اولین حضورش در تاریخ این رقابت‌ها را تجربه خواهد کرد، در گروه A در کنار هلند، سنگال و اکوادور به رقابت‌ خواهد پرداخت. شاگردان فلیکس سانچس که آماده‌سازی خوبی برای بیست‌ودومین دوره جام جهانی داشته‌اند و اردوهای تمرینی خوبی را در کشورهای اتریش و اسپانیا برگزار کرده‌اند، همچنین در بازی‌های دوستانه‌ای به مصاف تیم‌هایی همچون کانادا، شیلی، نیکاراگوئه و گواتمالا رفته‌اند، امیدوارند بتوانند در اولین تجربه حضورشان در معتبرترین تورنمنت ملی فیفا، شگفتی‌ساز شوند و با حمایت هواداران خودی و در خاک خود از گروه‌شان صعود کنند.

سرمایه‌گذاری روی بازیکنان مستعد و تکیه بر دانش سرمربی اسپانیایی

قطری‌ها که در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری خوبی روی فوتبال خود به خصوص در رده‌های پایه با استفاده از متخصصین سرشناس این حوزه کرده‌اند، از سال ۲۰۰۶ فلکیس سانچس را به این کشور آورند و پس از استفاده از او در آکادمی اَسپایر، در سال ۲۰۱۳ هدایت تیم زیر ۱۹ سال قطر را به او سپردند و در ادامه بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ به او مأموریت هدایت تیم زیر ۲۳ سال قطر را دادند و این مربی اسپانیایی که سابقه مربیگری در آکادمی باشگاه بارسلونا را دارد، از همان سال ۲۰۱۷ به طور همزمان نیز سرمربی تیم ملی قطر شد. عنابی‌ها (لقب تیم ملی قطر) که بیشتر از بازیکنان شاغل در لیگ خود بهره می‌برند، با سانچس ۴۶ ساله قهرمان جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ شدند و در رده‌بندی فیفا هم صعود قابل‌توجهی داشتند، به طوری که در حال حال حاضر در رده پنجاهم جهانی هستند و در بین تیم‌های آسیایی بعد از تیم‌های ایران، ژاپن، کره جنوبی و استرالیا در رده پنجم ایستاده‌اند.

جام جهانی 2022 قطر , تیم ملی فوتبال قطر , معرفی تیم های جام جهانی 2022 قطر ,

آماده‌سازی با تمام قوا

قطر که برای آماده‌سازی خود برای حضوری پرقدرت‌تر در جام جهانی پیش‌رو، ۱۰ بازی دوستانه با تیم‌های اروپایی برگزار کرده، به عنوان قهرمان جام ملت‌های آسیا و به عنوان میهمان در مسابقات کوپا آمه‌ریکا شرکت کرد و در آنجا عملکرد خوبی از خود نشان داد و در مسابقات گلدن کاپ ۲۰۲۱ هم که به عنوان میهمان حضور یافته بود، تا مرحله نیمه‌نهایی پیشروی کرد. تیم تحت‌هدایت سانچس معمولاً با سیستم بازی ۲-۵-۳ یا ۲-۳-۵ بازی می‌کند و در ترتیب کارهای هجومی هم روی بازیکنانی باکیفیتی همچون اکرم عفیف، المعز علی و همام احمد حساب می‌کند.

قهرمان پیشین قطر و پرچمدار جدید عنابی‌ها

سباستین سوریا مهاجم اروگوئه‌ای‌الاصل که بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۷ در تیم ملی قطر عضویت داشت، قهرمان پیشین این تیم به شمار می‌رود، کسی که در ۱۲۳ بازی ۳۹ گل برای این تیم آسیایی به ثمر رساند و بهترین گلزن تاریخ تیم ملی این کشور به شمار می‌رفت. پرچمدار جدید خط حمله قطر حالا معز علی است، مهاجم ۲۶ ساله‌ای که از سال ۲۰۱۶ تاکنون در ۸۳ بازی ۴۰ گل برای عنابی‌ها به ثمر رسانده است.

ستاره قطر

یکی دیگر از ستارگان تیم ملی فوتبال قطر به طور حتم اکرم عفیف است، بازیکنی که عضو تیم السد قطر است. مرد سال فوتبال آسیا در سال ۲۰۱۹، در مقطع پایانی دوران مربیگری ژاوی در السد رابطه‌اش با این مربی اسپانیایی سرد شد و با توجه به از دست دادن جایگاهش در ترکیب اصلی این تیم باشگاهی، جایگاهش در تیم ملی قطر را هم از دست داد اما بازی‌های دوستانه اخیر نشان می‌دهد که این بال هجومی به روزهای خوبش بازگشته و برای جام جهانی ۲۰۲۲ آماده است. اکرم عفیفِ آماده می‌تواند هر مدافعی را شکست دهد و موقعیت خود را به عنوان یکی از بهترین بازیکنان آسیا تثبیت کند.

جام جهانی 2022 قطر , تیم ملی فوتبال قطر , معرفی تیم های جام جهانی 2022 قطر ,

فهرست بازیکنان

سعد الشیب، مشعل برشم، یوسف حسن، پدرو میگوئل، مصعب خضر، طارق سلمان، بسام الراوی، بوعلام خوخی، عبدالکریم حسن، اسماعیل محمد، همام الامین، جاسم جابر، علی اسد، محمد وعد، سالم الهجری، عاصم مادیبو، مصطفی مشعل، کریم بوضیاف، عبدالعزیز حاتم، نائف الحضرمی، حسن الهیدوس، اکرم عفیف، المعز علی، محمد مونتاری، احمد علاء، خالد مونیر

معرفی تیم ملی سنگال

یکی از مدعیان صعود از گروه A رقابت‌های فوتبال جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، تیم سنگال است؛ تیمی که به لطف ستاره‌هایش امیدوار است بتواند خاطرات خوش گذشته را تکرار کند و یک بار دیگر حداقل به مرحله یک‌چهارم نهایی بزرگترین تورنمنت فوتبال در دنیا برسد.

سومین حضور سنگال در جام جهانی

سنگال سومین حضور خود در جام جهانی را تجربه خواهد کرد. اولین حضور این تیم به جام جهانی ۲۰۰۲ بازمی‌گردد؛ رویدادی که با درخشش سنگال همراه بود و این تیم در حضور فرانسه، اروگوئه و دانمارک به مقام دوم گروهش رسید و راهی مرحله یک‌هشتم نهایی شد.

برتری در دیدار افتتاحیه مقابل فرانسه باعث شد تا خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شد، نام سنگال بر سر زبان‌ها بیفتد، البته شگفت‌سازی‌های شیرهای ترانگا تداوم داشت و سوئد نیز مغلوب این تیم شد اما ترکیه با گلی که در وقت‌ اضافه اول به ثمر رساند، پرونده درخشش سنگال را در مرحله یک‌چهارم نهایی را بست.

فیلم خلاصه بازی ایران و سنگال

بین اولین و دومین حضور سنگال ۱۶ سال فاصله افتاد؛ تا اینکه این تیم به جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه راه یافت. یک برد، یک تساوی و یک باخت در گروه H باعث شد تیم تحت هدایت «آلیو سیسه» شرایط کاملاً برابری با ژاپن پیدا کند. تنها نکته‌ای که باعث صعود ژاپن و ایستادن سنگال در رده سوم و حذف در مرحله گروهی شد، موضوع بازی جوانمردانه و تعداد کارت‌های دو تیم بود که سامورایی‌ها کارت کمتری داشتند و صعود کردند.

حالا سنگال قرار است برای سومین بار در جام جهانی حضور پیدا کند و یک بار دیگر به قاره آسیا بیاید تا شاید بتواند عملکرد سال ۲۰۰۲ را در سال ۲۰۲۲ نیز تکرار کند.

جام جهانی فوتبال , جام جهانی 2022 قطر , معرفی تیم های جام جهانی 2022 قطر ,

مسیر حضور در جام جهانی

سنگال برای حضور در جام جهانی؛ ۸ بازی انجام داد و با ۶ برد، یک تساوی و یک باخت جواز حضور در قطر را به دست آورد. این تیم در دور دوم مسابقات انتخابی با توگو، نامیبیا و کنگو در گروه H همگروه شد و با ۱۶ امتیاز و ایستادن در صدر گروه، راهی مرحله سوم شد.

مرحله سوم انتخابی با رویارویی سنگال و مصر همراه شد؛ دو تیمی که چند ماه قبل در فینال جام ملت‌های آفریقا نیز به مصاف هم رفته بودند. مصر در بازی رفت یک بر صفر پیروز شد اما سنگال همین نتیجه را در بازی برگشت تکرار کرد تا کار به ضربات پنالتی کشیده شود. در ضیافت پنالتی‌ها، هواداران سنگال با انداختن لیزر روی صورت بازیکنان مصر، تمرکز آنها را کاملاً به هم ریختند تا سه بازیکن این تیم از جمله محمد صلاح پنالتی‌شان را خراب کنند. در نهایت سنگال ۳ بر یک پیروز شد و گام به جام جهانی ۲۰۲۲ گذاشت.

آلیو سیسه به دنبال آرزوهای بزرگ

هدایت تیم ملی سنگال در جام جهانی بر عهده «آلیو سیسه» خواهد بود؛ مربی ۴۶ ساله‌ای که دومین حضورش در جام جهانی را تجربه می‌کند و به دنبال رقم زدن اتفاقات جدید است.

سیسه در مارس ۲۰۱۵ سرمربی سنگال شد و این تیم را پس از برتری ۲ بر صفر مقابل آفریقای جنوبی به جام جهانی ۲۰۱۸ رساند. او در سال ۲۰۱۱۹ موفق شد سنگال را به فینال جام ملت‌های آفریقا برساند، هر چند که شاگردانش در دیدار نهایی مغلوب الجزایر شدند و دست‌شان به جام نرسید. سیسه دو سال بعد یعنی در ۲۰۲۱ باز هم الجزایر را فینالیست Africa Cup کرد و این بار تیمش با برتری مقابل مصر، برای نخستین بار در تاریخ قهرمان آفریقا شد.

سیسه که در جام جهانی ۲۰۰۲ کاپیتان شیرهای ترانگا بود، امیدوار است بتواند عملکرد خوبش روی نیمکت سرمربیگری سنگال را با عملکردی خوب در جام جهانی تداوم بدهد.

تیمی پر از ستاره

سنگال بازیکنان زیادی در لیگ‌های معتبر اروپایی دارد که هر کدام در تیم‌های خود تاثیرگذار هستند. ادوارد مندی دروازه‌بان چلسی، کالیدو کولیبالی مدافع چلسی، ادریسا گانا گوئه هافبک اورتون، فوده بالو توره بازیکن ۲۴ ساله میلان، سادیو مانه مهاجم بایرن مونیخ و ... از جمله ستاره‌های سنگال در جام جهانی هستند. قطعا در میان این بازیکنان، نام سادیو مانه بیشتر از سایرین بر سر زبان‌ها خواهد بود.

جام جهانی فوتبال , جام جهانی 2022 قطر , معرفی تیم های جام جهانی 2022 قطر ,

عملکرد سال ۲۰۲۲

سنگال در سال جاری تا کنون ۲۰ بازی رسمی و دوستانه انجام داده است که حاصل آنها، ۱۴ برد، ۳ تساوی و ۳ باخت است. آخرین بازی این تیم نیز دیدار دوستانه با ایران بود که یک بر یک خاتمه یافت.

فهرست بازیکنان

دروازه‌بانان: ادوارد مندی، آلفرد گومیس و سنی دینگ

مدافعان: کالیدو کولیبالی، عبدو دیالو، یوسف سابالی، فوده بالو توره، پاپه عبو سیسه، اسماعیل جیکوبز و فورموزه مندی

هافبک‌ها: ادریسا گانا گویه، چیکو کویاته، نامپالیس مندی، کرپین دیاتا، پاپه گویه، پاپه مطر سار، پاته سیسه، مصطفی نام و لوم اِن‌دیایه

مهاجمان: سادیو مانه، اسماعیل سار، بولایه دیا، بامبا دینگ، فامارا دیه‌دیو، نیکلاس جکسون و ایلیمان اِن‌دیایه

۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۲
کد خبر: 35277

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha